Over ons

Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat jouw oude toilet binnen één dag wordt omgetoverd tot een gloednieuw exemplaar.

Het onstaan

Tijdens onze eigen toiletrenovatie beseften we al snel dat het verbouwen van die paar vierkante meters een complexe aangelegenheid was. Door de betrokkenheid van diverse specialisten, waaronder een tegelzetter, timmerman, stukadoor en loodgieter, werd duidelijk dat de samenwerking achterbleef en de kosten opliepen. Dit moest efficiënter!

Sinds dat moment is Reno Toilet ontstaan en blijven groeien. Wat begon met de focus op particulieren, heeft zich uitgebreid naar een bekende speler op de grote zakelijke markt. Geen project is ons te gek! Van woningen tot horeca en kantoorpanden, wij transformeren de toiletruimtes naar een gloednieuw exemplaar.

Neem contact op

Onze unieke renovatie techniek

Reno Toilet renoveert toiletten met behulp van RCB tegels en panelen. Onze RCB producten zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor toilet renovaties. We bieden een breed scala aan kleuren en ontwerpen zodat onze klanten de perfecte look kunnen kiezen die past bij hun stijl en behoeften.

We zijn erg trots op ons werk en we hopen dat we u binnenkort van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen Bel ons