Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Vaak lukt het ons om de werkzaamheden in één dag af te ronden (90% van de gevallen). Soms duurt de renovatie langer. Dit hangt af van de exacte wensen en de gekozen materialen. Bij het inmeten van het toilet kunnen we hier een goede inschatting van maken. We laten je dit dus ook weten voordat wij met de werkzaamheden starten.

RCB staat voor ‘Rigid Core Board’. RCB tegels zijn duurzame en waterbestendige tegels met een verharde kern. Ze zijn slijtvast, gemakkelijk te installeren door onze professionals en beschikbaar in vele verschillende stijlen. Na installatie zijn deze tegels niet meer te onderscheiden van traditionele keramische tegels! Daarom noemen wij ze ‘de tegel van de toekomst’.

Zeker! Wij leveren ook grote panelen. Deze gaan tot een maat van 122x280cm.

Of u nu alleen een nieuwe achterwand met toilet wilt of een complete renovatie van meerdere toiletruimtes, wij nemen het gehele project op ons en zorgen voor een vakkundige oplevering. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de vooraf afgesproken prijs en wijken daar niet van af.

Dat kan zeker! Een offerte aanvraag is bij ons altijd vrijblijvend. Met de juiste gegevens (met voorkeur ook een foto van het huidige toilet) kunnen wij een goede prijsindicatie geven. Uiteraard kun je daarna nog alles wijzigen en bepaal je zelf welke keuzes je uiteindelijk maakt. Je zit nergens aan vast.

Nee, we hanteren geen vaste prijzen, maar we kunnen wel een indicatie geven op basis van de specifieke werkzaamheden voor elk project. Benieuwd naar de kosten van jouw toiletrenovatie?

Prijs opvragen

Nee, dat kan helaas niet. Tot 2 weken voor de dag van montage kunnen er wijzigingen worden verricht.

Tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen, dient de betaling als volgt te geschieden: 45% bij opdracht en 55% bij levering.

Nee. In de meeste gevallen wordt er vrijwel niks gesloopt. Mocht dit toch nodig zijn, doen wij met beleid. Dit om te voorkomen dat we teveel slopen. Bij het renoveren van jouw toilet gaan we uit van de basis die al aanwezig is. Teveel slopen heeft geen zin en geeft enkel onnodig veel troep.

We dekken de vloer af met stucloper, zodat deze beschermd is. Daarnaast hoeven wij zeer beperkt puin af te voeren. Dit maakt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over schade aan je huis.

Het liefst houden wij de sloopwerkzaamheden in eigen beheer. Hierdoor voorkomen we dat er te veel of te weinig gesloopt is. Ons montage team is getraind om de gehele toilet renovatie van A tot Z op te pakken. Deze werkzaamheden zitten ook bij de prijs inbegrepen!

Het is niet nodig thuis te zijn wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wel moeten wij natuurlijk binnen gelaten worden zodat wij met jouw toilet aan de slag kunnen!

Doorgaans werken wij uitsluitend met eigen producten. In sommige situaties maken we een uitzondering en integreren we bepaalde nieuwe producten in de renovatie. Dit betekent een afwijking van onze gebruikelijke werkwijze, maar samen bereiken we altijd nog steeds het gewenste resultaat!

We bieden diverse fonteinsets aan en kunnen deze ook voor je installeren. Dit wordt als een optie opgenomen in de offerte. Het plaatsen van een fonteinset is enkel mogelijk indien er al een bestaande aan- en afvoer van water aanwezig is.